Radiokören uruppför ’Juninatten’

Radiokören åker på turné och uruppför tonsättningen av Harry Martinssons Juninatten under ledning av Kaspars Putnins i Kiruna kyrka den 2 maj, kl 19.00. Konserten direktsänds även i Sveriges Radio, P2, samt spelas in av Sveriges Television.

Under turnén besöker de även Piteå, Studio Acusticum, den 4 maj, kl 19.00, och Stora kyrkan i Östersund den 7 maj, kl 18.00 och framför då Juninatten tillsammans med två lokala körer. Mer information här: https://news.cision.com/se/berwaldhallen/r/radiokoren-siktar-mot-hundraarsjubileum-med-sverigeturne—start-i-norr,c3756584

Den 31 maj, kl 19.30, uruppför även Hägersten A Capella  Juninatten (avancerad version), under ledning av Kerstin Börjeson i Uppenbarelsekyrkan, Bäckvägen 34, 126 47 Hägersten. Även denna konsert spelas in och sänds i Sveriges Radio, P2, torsdagen den 15 juni.